Fritidsstipendier och uppvaktning

Inom fritidssektorn i Oskarshamns kommun delar vi årligen ut några stipendier och priser till individer eller lag från vårt fantastiska föreningsliv. Vid föreningsriksdagen delar vi ut stipendier till årets manliga och kvinnliga ungdomsledare samt årets eldsjäl. På Oskarsgalan delar vi ut pris i kategorin "årets idrottsprestation".

Nu väljer vi att lansera ett nytt pris för att kunna visa en större bredd ur vårt föreningsliv och kunna premiera även idrotter som kanske inte alltid får samma mediala utrymme som en del större får. Här vill vi visa vår uppskattning till idrottare, lag samt deras förening som tagit medalj på SM, EM eller VM. Priset kommer att delas ut vid en ceremoni i samband med nationaldagsfirandet 6:e juni varje år.

Dags att nominera till Årets eldsjäl och Årets ungdomsledare 2018

Det är många som engagerar sig ideellt i vårt föreningsliv. Fritidskontoret uppmärksammar detta värdefulla arbete genom att varje år utse tre stipendiater. Ett stipendium delas ut till "årets eldsjäl" och två stipendier delas ut till "årets ungdomsledare".

Kanske känner du någon som lägger ner ett betydande arbete för en förening inom fritidssektorn i Oskarshamns kommun? Passa på att nominera senast den 15 september.

Här nominerar du till Årets ungdomsledare 2018

Här nominerar du till Årets eldsjäl 2018

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Jonas Ström
Fritidskonsulent
Tfn: 0491-76 40 15