Fritidsstipendier och uppvaktning

Inom fritidssektorn i Oskarshamns kommun delar vi årligen ut några stipendier och priser till individer eller lag från vårt fantastiska föreningsliv.

Vid föreningsriksdagen delar vi ut stipendier till årets manliga och kvinnliga ungdomsledare samt årets eldsjäl. På Oskarsgalan delar vi ut pris i kategorin årets idrottsprestation. I samband med nationaldagsfirandet delas pris ut till lag samt deras förening som tagit medalj på SM, EM eller VM. Med detta pris vill vi visa en större bredd ur vårt föreningsliv och kunna premiera även idrotter som kanske inte alltid får samma mediala utrymme som en del större får.

Dags att nominera till Årets eldsjäl och Årets ungdomsledare 2019

Det är många som engagerar sig ideellt i vårt föreningsliv. Fritidskontoret uppmärksammar detta värdefulla arbete genom att varje år utse tre stipendiater. Ett stipendium delas ut till "årets eldsjäl" och två stipendier delas ut till "årets ungdomsledare".

Kanske känner du någon som lägger ner ett betydande arbete för en förening inom fritidssektorn i Oskarshamns kommun? Passa på att nominera senast den 18 oktober.

Här nominerar du till Årets ungdomsledare 2019

Här nominerar du till Årets eldsjäl 2019

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Jonas Ström
Fritidskonsulent
Tfn: 0491-76 40 15