Framtidens arena

Arena Oskarshamn - framtidens mötesplats

Arena Oskarshamn har växt fram som en av läntets viktigaste mötesplatser för människor som söker rekreation och upplevelser. Närmare 500.000 personer besöker anläggningen varje år för att bada, träna eller utöva ishockey, fotboll och friidrott. Eller bara för att uppleva allsvensk ishockey, division 1-fotboll, division 1-bandy, friidrottstävlingar eller olika typer av ungdomsidrott.

För Oskarshamns kommun är Arena Oskarshamn lika viktig ur folkhälosperspektiv som för elitidrotten och breddidrotten - men naturligtvis också som ett av kommunens viktigaste besöksmål.

Därför är det av största vikt att anläggningen bibehåller sitt attraktionsvärde och det kan bara ske genom en kontinuerlig utveckling. Genom att investera i Arena Oskarshamn skapas en modern och attraktiv multianläggning. En samlingsplats som attraherar både stora och små kommuninvånare och samtidigt lockar fler endagsbesökare och turister till Oskarshamn.

I mars 2018 invigdes utbyggnaden av gymdelen och solstranden. Under februari 2019 invigdes två nya vattenrutschbanor i äventyrsdelen.

Kontakta oss

Välkommen till Arena Oskarshamn
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn
Olof Eriksson
Anläggningschef
Tfn: 0491-880 00
Daniel Stenberg
Fritidschef
Tfn: 0491-880 00