Simhall och gym

25-metersbassängen
är godkänd för mästerskap och har 8 banor. Från bassängen är det stora panoramafönster som vintertid blickar ut över bandyplanen/isbanan och sommartid över Arena Oskarshamns fotbollsplan. Banor för motionssim är alltid öppna.

Barnlagunen
är ett väl tilltaget fantasilandskap med djur som sprutar vatten och praktiska problem som ska lösas. Frågan är om inte föräldern trivs lika bra här som barnet?

Strand- och aktivitetsbassängen
delas av en bro. På ena sidan är det fritt fram för stoj och lek med olika flytleksaker. Den andra bassängdelan har en sluttande botten som passar för dem som inte har så stor vattenvana. Här finns också en bubbelsoffa, vattenkanon och gejser. Här trivs liten som stor!

Varmvattenbassängen
är tempererad till behagliga 33 grader. En höj och sänkbar botten gör att vattennivån kan anpassas efter aktivitet. Här anordnas gruppaktiviteter som babysim, simskola och vattengymnastik. Det finns även tider för allmänheten då bad rehabilitering, sport & lek kan avnjutas i det varma vattnet. Bassängens botten går att reglera mellan 0 - 180 centimeters djup.

Rutschbanor
Det finns två snabba rutchkanor, en traditionell bana som är 45 meter lång och en Space Bowl med fallhöjd på 8 meter för de mer vågade.

Relaxavdelningen
är generöst tilltagen med bubbelpool, vilstolar och bastu.

Solstrand
är en konstgjord solstrand där du kan njuta av värme, solljus och avkoppling

Gym
För dig som vill träna erbjuds ett gym med diverse styrketräningsmaskiner, fria vikter, konditionsmaskiner samt olika gruppträningar.

Kontakta oss

Välkommen till Arena Oskarshamn
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn
Arena Oskarshamn simhall
Tfn: 0491-882 10
Actic Gym
Tfn: 0491-882 20
Cafè Arena
Tfn: 0491-88205