Bokningar privata och företag

Simhallen

Att hyra hela simhallen är en upplevelse utöver det vanliga. Både som privatpersoner som företag kan hyra simhallen. Ni får tillgång till relaxavdelningen med bubbelpool och bastu, varmvattenbassängen där man kan även spela volleyboll, rutschkanorna, 25 metersbassängen samt lek och strandbassängen.

Bastu Spa

Bastu – Spa är för dig som vill ta en paus från arbete och stress. Koppla av och ta hand om dig själv i en lugn och avslappnande miljö. Bastu – Spa pågår hela tre timmar och innehåller bland annat: arombastu, peeling, salt och oljescrub, hårinpackning, ansiktsmask samt olika kroppsoljor. Det står även framme bordsvatten och frukter som kan avnjutas under kvällen. Ni får också uppleva att simma i dämpad belysning med upptända ljus runt om bassängen.

Bastuextreme

Bastuextreme är en två timmars lång bastuupplevelse. Din bastuvärd tar dig igenom fyra bastusittningar: arombastu, honungsbastu, isbastu samt saltbastu. Mellan sittningarna får du en paus på ca 15 min där du kan njuta av ett långbord fullt med exotiska frukter. Vid sista sittningen känner du lukten av korvarna som vi tillreder på bastuaggregatet. Som avslut på sittningen får du tillsist avnjuta korven i bubbelpoolen.

Varmvattenbassängen

I varmvattenbassängen kan man simma i det 33 gradiga vattnet i lugn och stillsam miljö. Om man vill ha mer fart och fläkt kan man spela volleyboll.

Vattengymnastik

Boka ett vattengymnastikpass med instruktör. Ta med dina vänner, föreningen eller ditt företag och kör ett pass tillsammans i bassängen.

Aktuellt simhallen
 • 13 nov

  13 nov-27 jan

  Från tisdag den 13 november början ombyggnationen av våra rutschkanor. Detta innebär att...

 • 03 dec

  03 dec-14 jan

  Anmälan till simskolan vårterminen 2019 öppnar måndagen den 3 december. Anmälan görs på telefon...

 • 24 dec

  24-25 dec

  Välkomna på juldopp på Arena Oskarshamn. Börja julafton med oss i simhallen. Vi har öppet mellan...

Kontakta oss

Välkommen till Arena Oskarshamn
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn
Arena Oskarshamn simhall
Tfn: 0491-882 10
Actic Gym
Tfn: 0491-882 20