Sommartorget!

Bild gällande Sommartorget som går av stapeln på Lilla Torget i sommar med start den 4 juli och slutar den 17 augusti.

4/7-17/8

Vi ses på Lilla Torget i sommar!

Såklart blir det en fortsättning på förra sommarens succé Sommartorget. Det blir lek för barnen, härliga uteserveringar och underhållning varje tisdag och torsdag. Premiären för sommartorget är torsdagen den 4 juli, och sommaren avslutas med Oskarshamnsfesten den 16-17 augusti. Första torsdagen rivstartar vi dessutom med P4 Nästa som sänder direkt samt njuter av Stadsloppet, och icke minst så bjuder Brädholmen Event på förfest till Latitud 57.

På torsdagarna blir det Blå torsdag och på tisdagar familjeunderhållning med musik och teater.

Sju torsdagar i rad, med musikstart klockan 19.00, förgyller vi vårt torg med svängig musik. Artisterna som kommer är följande:

4 juli - Louisiana Avenue + Lisa Miskovsky (gäst).
11 juli - Timo Räisänen tolkar Ted Gärdestad.
18 juli - NP Lonesome.
25 juli - Kjell Gustavsson R&B Orchestra.
1 augusti - Hurley & The Blue Dots.
8 augusti - Top Cats.
15 augusti - Louise Hoffsten.

9 juli - Sommartorgets lekfulla tisdagar inleds med Oskarshamns Teatersällskap som spelar sagan om Askungen. De har skrivit eget manus utifrån den klassiska sagan. Kl. 17.00.
16 juli - Är Oskarshamns Teatersällskap tillbaka med sagan om Askungen. Kl. 17.00.
23 juli - Idag gästas Sommartorget av ingen mindre än Maja Sundström från julkalendern! Maja spelade Vilja, en av huvudrollerna i SVT:s julkalender Storm på lugna gatan 2018. Kl. 17.00.
30 juli - Sommartorget gästas av den populära allsångsshowen med Duran och Mollan! Med sig har de såklart även Vaktis, Kapten Svartskägg och Farmor. Kl. 16.00.
6 augusti - Sommartorget gästas av Prinsessan Sandra och Prinskörven! De bjuder på en fartfylld föreställning för barn mellan ca 4-10 år. Efter showen blir det ballongskulptering.  Kl. 17.00.
13 augusti - Sommartorgets sjätte och sista tisdag kommer den omättligt populära Pappa Kapsyl på besök! Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls melodifestival.  Kl. 17.00.