Framtidssäkra ditt företag under 2020!

Framtidssäkra ditt företag

Är du säker på att du kommer att fortsätta att jobba med samma kunder och erbjuda samma produkter och tjänster om tio år? Tror du att du kommer jobba mot samma kunder då som nu, eller kan det vara så att nya affärsmodeller och teknikutveckling kommer att leda till att du kommer att jobba med helt nya tjänster/produkter och andra marknader i framtiden?

Om du känner dig det minsta osäker och inser att förändringarna redan i dag påverkar hur du bör planera för framtiden, så är det här en möjlighet som du kanske inte har råd att missa?

Innovationsförmåga är nödvändig för ett företags konkurrenskraft, lönsamhet och tillväxt. Det är något som du kan träna upp.

Ta chansen och följ med på en viktig förändringsresa med hög energi och fokus på resultat!

Erbjudandet innehåller inspirationsföreläsningar, fyra workshoptillfällen med andra företagsledare och möjlighet till individuell coachning på upp till tio timmar mellan workshoptillfällena.

Du kommer att få lära dig att använda välbeprövade metoder och verktyg för ditt utvecklingsarbete och kommer att använda dem ”i skarpt läge” för din verksamhet.

Mer information om programmet

Du kan redan nu skicka in en intresseanmälan om du vill veta mer om det unika erbjudandet:

A-K.Sward_capiro@oskarshamn.se
Kontakt vid frågor: Projektledare Anna-Karin Swärd, 070-586 25 79

Programmet är avgiftsfritt eftersom det är ett arrangemang inom projektet ”Omställning för kärnkraftens underleverantörer” som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Kalmar län och Oskarshamns kommun.