Ett hopp för företagsklimatet

Hopptornet vid Gunnarsö badplats med människor som badar i havet.

Välkommen till Gunnarsö på fredag 5 oktober klockan 15. Då hoppar kommunalråd Andreas Erlandsson och kommundirektör Rolf Persson från hopptornet, för att fira resultatet i senaste rankningen av företagsklimat.

Vid näringslivsdagen i mars lovade Rolf Persson och Andreas Erlandsson att hoppa från Gunnarsö hopptorn, en meter för varje steg, om Oskarshamns kommun klättrar i Svenskt näringslivs ranking av företagsklimatet. I tisdags släpptes rankingen och Oskarshamns kommun tar ett kliv uppåt med 15 placeringar. Och vi håller vad vi lovar!

Var sitt kliv från hopptornet blir det för Rolf Persson och Andreas Erlandsson, som med gemensamma krafter samlar ihop de 15 meter fallhöjd som behövs för att hålla löftet. En hoppar från fem meter och en annan tar ett modigt kliv från tian – vem som är djärvast avslöjas på fredag.

Alla är välkomna till Gunnarsö för att heja på! Vi börjar med ett litet tal klockan 15 och en skål (i alkoholfri cider) med tilltugg. Därefter hoppar vår kommundirektör och vårt kommunalråd från hopptornet.

Välkommen!