Havslätts camping

Husbilar vid vattnet i motljus.

Nu letar vi efter dig som vill driva Havslätts camping och café!

Med sitt läge vid havet och med magnifik utsikt över den mytomspunna ön Blå Jungfrun är Havslätts camping en liten pärla. Till campingen hör en servering som är väl etablerad bland campinggäster och kommunens invånare. Precis intill serveringen ligger Havslätts populära badplats. Havslätt ligger naturskönt men samtidigt med bara några kilometer till restauranger, shopping och nöjen i Oskarshamns stadskärna.    

Alldeles i närheten ligger också Havslätts friluftsområde med motionsspår, utegym, grillplats och mycket annat för de som söker motion och upplevelser i stadsnära miljö.

Vi letar nu efter dig som vill spela en viktig roll för hela Havslättsområdet – ett område som dels är ett viktigt besöksmål och dels ett frilufts- och rekreationsområde för kommunens invånare.

Upphandlingsdokument och all information finns via följande adress (systemet kräver att du skapar en inloggning): https://tendsign.com/doc.aspx?UniqueId=afumzrkfvu

Frågor, kommunikation och information rörande upphandlingen sker skriftligt via TendSign. Det finns möjlighet att boka visning som då sker under veckorna 33–35.

Sista anbudsdag är 2019-08-29.