VA med e-faktura

till e-fakturor

Under cirka 1,5 år har vi månadsdebiterat våra kunder för vatten och avlopp (VA). I och med att det har gått ut en faktura per månad har du som är kund kunnat få en uppfattning om din ungefärliga förbrukning.

Du som är kund hos Oskarshamns kommun har också möjlighet att välja elektronisk faktura, så kallad e-faktura, direkt till internetbanken. Med e-faktura sparar du både på miljö och på din egen tid. Inga fakturor försvinner och du får god överblick över dina betalningar. Anmäl e-faktura direkt i din internetbank!

Ett annat alternativ är autogiro. Då dras pengarna från ditt konto men du får fortfarande en pappersfaktura med posten. En förutsättning är förstås att det finns pengar på kontot.
Autogiro anmäler du till kommunens Servicecenter på telefon 0491-880 00.
Ta fram dina kontouppgifter inför samtalet!

Du kan skriva ut blanketten här på oskarshamn.se, fylla i den och underteckna, skanna in och skicka per mejl till Servicecenter. Alternativt ringer eller mejlar du Servicecenter och får en blankett skickad till din hemadress. Du fyller då i dina uppgifter och skickar den ifyllda blanketten med post tillbaka till Servicecenter. Du är också välkommen att lämna den ifyllda blanketten personligen i Servicecenter i Stadshuset.