Simhallen öppnar!

Simhallen är öppen för motionssim och rehabträning via förbokade besök. Mellan den 10 juli och den 8 augusti hålls simhallen stängd. 

Du som vill besöka simhallen måste boka din tid via denna länk https://oskarshamn.entryevent.se/ticketshopDu som har årskort eller 12-kort kommer att behöva köpa en engångsentré för 60 kronor. Ditt årskort eller 12-kort kommer att förlängas över perioden då pandemilagen gäller. Du som har ett Arenakort bokar ditt besök i simhallen via actic.se eller via actics app (där du bokar dina gruppträningspass).

OBS! till en början tar vi endast emot bokningar i 25-metersbassängen för motionssim och rehabträning i rehabbassängen. När du bokar din plats i simhallen bokar du antigen till 25 metersbassäng eller rehabbassängen. Övriga bassänger, bastur med mera är avstängda och inte bokningsbara. Du som bokar en tid i simhallen bokar dig i 1 timma och tiden du bokar är starttiden för din tid i bassängen. Observera att du endast har tillgång till den bassängen du bokar dig på. Utöver din bokade tid får du komma in i anläggningen 15 minuter innan avsatt tid. Du har även 15 minuter på dig efter avslutat pass. 

Vi tar INTE emot några drop-in besök, ALLA besök måste förbokas. 

Du godkänner våra köpvillkor när du bokar genom vår webshop. Köpvillkoren finns att ta del av i webshopen. 

Har du frågor, ring oss på 0491-882 10 eller fritidskontoret på 0491-882 01.

Frågor och svar om återöppningen av simhallen

När öppnar simhallen?

Från den 7 juni kommer det att finnas bokningsbara tider.

Var bokar jag mitt besök?

Du bokar ditt besök via https://oskarshamn.entryevent.se/ticketshop. Du som har arenakort bokar ditt besök via actic.se eller actics app (där du bokar gruppträning).

Vilka tider är simhallen öppen?

Simhallen har inga öppettider utan endast bokningsbara tider. I vår webshop eller actics bokningsportal ser du lediga tider.

Kommer simhallen vara stängd någon period i sommar?

Ja, simhallen kommer vara helt stängd från den 10 juli till och med den 8 augusti.

Vad ingår i min bokade tid?

Du bokar dig på motionssim eller rehabträning, det vill säga du har tillgång till vår 25-metersbassäng eller vår rehabbassäng. I övrigt har du tillgång till omklädningsrum. Bastu, bubbelpool och andra bassänger ingår inte. Kom ihåg att om du bokar dig för motionssim i vår 25 metersbassäng har du inte tillgång till rehabbassängen och tvärttom. 

Vilka bassänger är öppna?

25 metersbassängen och rehabbassängen är bokningsbara. Du väljer i vår webshop i vilken bassäng du vill vara. Kom ihåg att du bara har tillgång till den bassängen du bokar dig på.

Kan jag boka både 25 metersbassängen och rehabbassängen vid samma besök?

Du behöver isåfall boka dig två gånger. En bokning i 25 metersbassängen och en bokning i rehabbassängen efter varandra. Gör du en bokning har du bara tillgång till den bassängen du bokade dig på.

Varför ska jag med årskort eller 12-kort betala engångsentré vid bokning?

För att tillgängligheten i simhallen är väldigt begränsad kan vi inte erbjuda alla våra kunder så många besök som de önskar. Därför väljer vi att fortsatt frysa alla kort tills tillgängligheten är bättre.

När öppnar äventyrsbadet?

Vi hoppas och tror att äventyrsbadet kommer att öppna till efter sommaren.

Kan jag besöka simhallen utan en bokad tid?

Nej, alla besök måste förbokas.

Hur länge får jag stanna i simhallen när jag har bokat en tid?

Du bokar dig för 1 timma. Tiden på din bokning är tiden då du får gå i bassängen. Du är tillgång till omklädningsrummen 15 minuter innan och efter avsatt tid.