Insjöbad

Karta över kommunens insjöbad

Bockara

Backaras badplats är en gräs- och sandstrand med brygga, här finns också en familjegunga. Badplatsen sköts i samarbete med Bockara Aktivitets- och Samhällsförening.

Björnhult

Badplatsen ligger i närheten av den klassiska festplatsen. Björnhults badplats har en sandstrand med brygga. Sköts i samarbete med Björnhults IF.

Bråbo

Gräs- och sandstrand med brygga finns i Bråbo, dessutom grillplats och omklädningshytt. Sköts i samarbete med markägarna.

Forshult

Vid Forshults badplats hittar du sandstrand med brygga, grillplats och en gungställning.

Fårbo

En sandstrand med brygga, grillplats, gungställning och hopptorn finns vid Fårbosjön. Sköts i samarbete med Fårbo FF. Hopptornet är avstängt tills vidare p.g.a. låg vattennivå.

Götemaren

Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.

Ishult

Ishults badplats har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med IK Tuna Södra.

Mörtfors

Badplatsen ligger precis i kanten av samhället. Här finns gräs- och sandstrand, grillplats, rutschkana och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Mörtfors samhällsförening.

Råsvik

Badplatsen hittar du ett par kilometer söder om Kristdala. Råsvik har stora gräsytor och sandstrand, brygga, hopptorn, svikt, grillplats och omklädningsrum. Handikappanpassades 2017. Sköts i samarbete med Kristdala samhällsförening.

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Vaktmästeri fritid
Tfn: 0491-881 84

Vardagar kl. 07.00–23.30
Lördag och söndag kl. 07.00–20.00