Lärare från Oskarshamn nominerad till lärarpriset Guldäpplet

Lärare Annhelen Skeppner

Lärarpriset Guldäpplet lyfter fram lärare som utvecklar skolan och pedagogiken med digitala verktyg och arbetssätt. Vi är mycket stolta över att en av årets nominerade lärare arbetar på Oscarsgymnasiet i Oskarshamns kommun!

Totalt har drygt hundratalet lärare nominerats till det prestigefyllda lärarpriset Guldäpplet som delats ut årligen sedan 2002. Det är lärare spridda över hela landet, från förskola till gymnasium, Sfi (svenska för invandrare) och komvux. En av de nominerade lärarna heter AnnHelen Skeppner och är förstelärare och arbetstagsledare på Oscarsgymnasiet. Såhär lyder nomineringen:

"AnnHelen Skeppner är nominerad bland annat för att hon genom att alltid ligga i framkant och hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken skapar nya innovativa uppgifter för sina elever samt får kollegorna att utvecklas inom tekniken med henne som bollplank. När gymnasiet tvingades att omorganisera sig för distansundervisningen från en dag till en annan var hon en av dem som snabbt lyckades plocka upp bollen och förmedla kvalitativ undervisning med ett stort engagemang för alla elever. Därutöver har hon hela tiden hållit den pedagogiska dialogen igång."

Bland de nominerade utser en jury tre finalister som presenteras den 25 september i samband med den digitala Bokmässan. Prisutdelningen kommer att ske på Guldäpplets dag i Stockholm senare i höst. 

Läs mer om Guldäpplet