Vi söker en arrendator att driva den centrala gästhamnen och ställplatser för husbilar vid Brädholmen i Oskarshamn

Gästhamnen med flera båtar.

Nu söker vi en entreprenör med förmåga att driva och utveckla gästhamnen och uppställningsplatsen för husbilar vid Brädholmen.

Den centralt belägna gästhamnen vid Brädholmen, som helt är i kommunens ägo, har cirka 80 gästhamnsplatser genom två bryggor samt fasta kajer. Utöver detta tillkommer en yta med 22 platser för uppställning av husbilar. Till anläggningen hör en servicebyggnad med kontor samt fyra bodar. I området finns en sjömack som drivs av en annan entreprenör.

Inre hamnen med Brädholmen är ett mycket attraktivt område. Området har stor betydelse för kommunens besöksnäring och för ambitionen att utveckla Oskarshamn som turistdestination. För den som har verksamhet här är det viktigt att man samarbetar med andra aktiva i området för att erbjuda en god service och för fortsatt utveckling av Oskarshamn som turistdestination. Entreprenören förutsätts komma spela en viktig roll i Inre hamnen.

Vi hoppas att du är nyfiken. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan om att driva gästhamnen och ställplatserna för husbilar i Oskarshamn.

Mer information om prospektet och hur du lämnar in din intresseanmälan