Blå Pojken

Boendet

Boendet är beläget i Påskallaviks samhälle och innehåller sex lägenheter, alla på markplan, varav 1 lägenhet består av 2 rum. Lägenheterna består av ett rum med pentry, samt stor toalett med dusch. Varje lägenhet har dessutom tillgång till egen uteplats.

De sex lägenheterna på Blå Pojken ligger samlade kring en gemensam del med allrum, kök och stor uteplats. I allrummet finns gemensam matplats och TV-rum. Lägenheten är den privata bostaden medan allrum och kök delas av alla som bor här.

Måltider

Måltiderna är för många dagens höjdpunkter då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans med andra. Vi arbetar mycket för att se till att maten är god, varierande och näringsrik – att måltidssituationen är en positiv upplevelse.

Utemiljö

Blå Pojken ligger i Påskallaviks samhälle, med naturen inpå knuten. Den gemensamma innergården använder vi under sommaren för trevliga fikastunder och middagar.

Aktiviteter

På Blå Pojken är promenader i den fina naturen uppskattat. Vi har även en parcykel som vi använder, där personal och brukare ger sig ut på en liten tur tillsammans. Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte vill, i en så kallad genomförandeplan. Denna ska visa hur du vill att din vardag ser ut inklusive olika aktiviteter. Vi jobbar individanpassat och lyssnar på dina önskemål.

Besöksadress och telefon

Blå Pojkens väg 1 | 0491-76 47 09 | Visa på kartan

Kontakta oss
Enhetschef Blå Pojken, Fredrika
Anna Samuelsson
Tfn: 0491-880 00
Patientansvarig Sjuksköterska
Blå Pojken
Tfn: 0491-880 00