Ekoxen

Boendet

Ekoxen består av åtta lägenheter om vardera cirka 40 kvadratmeter. Alla lägenheter har en egen uteplats, kokvrå och rymlig toalett. I mitten av boendet finns ett trevligt gemensamhetsutrymme där maten lagas och en mysig öppen spis för kyliga dagar.

Måltider

Måltiderna är för många dagens höjdpunkter då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans med andra. Maten lagas på plats och vi arbetar mycket för att se till att maten är god, varierande och näringsrik – att måltidssituationen är en positiv upplevelse.

Utemiljö

Ekoxen ligger i Döderhult, omgivet av vackra promenadområden och granne med Döderhults kyrka. Det finns en gemensam innergård som vi använder året om, allt från promenader till en mysig grillkväll.

Aktiviteter

På Ekoxen jobbar vi individanpassat och lyssnar på dina önskemål. Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte vill, i en så kallad genomförandeplan. Denna ska visa hur du vill att din vardag ser ut inklusive olika aktiviteter. Olika exempel på aktiviter kan vara en promenad, en pratstund, spela bingo eller kanske sjunga en sång.

Besöksadress och telefon

Konvaljevägen 1A | 0491-76 46 98 | Visa på kartan

Kontakta oss
Enhetschef Ekbacken, Ekoxen
Josefine Arvidsson
Tfn: 0491-880 00
Patientansvarig sjuksköterska
Ekbacken och Ekoxen
Tfn: 0491-880 00