Hultgårdsvägen 7A

Boende

Hultgårdsvägen 7A är ett särskilt boende som är beläget i Misterhults samhälle. Hultgårdsvägen är ett gruppboende med sex lägenheter samlade kring en gemensam del med allrum, kök, tvättstuga och en gemensam uteplats både på framsidan och baksidan. Alla lägenheter har ett eget pentry, toalett och en egen uteplats att tillgå. På boendet bor du i din egen lägenhet, vardagsrum och kök delar du med dina grannar. 

Måltider

På Hultgårdsvägen lagar vi alla måltider själva samt bakar. Vi lyssnar av brukarnas önskemål och tillgodoser dessa. Frukosten serveras när brukaren själv vaknat eller när det önskas. Vi försöker äta lunch, eftermiddagsfika och kvällsmat tillsammans men det finns alltid möjlighet att få något att äta när det önskas. Måltiderna är för många dagens höjdpunkter då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans med andra. Vi arbetar mycket för att se till att maten är näringsrik och varierande men också att måltiden ska intas i en lugn miljö och bli en positiv upplevelse.

Aktiviteter

Vi har en del olika aktiviteter som anordnas av personalen, exempelvis promenader, fiaspel, filmvisning, bingo, gymnastik eller spel med ordspråk. En del aktiviteter försöker vi anordna gemensamt för alla på boendet medan andra är enskilda för bara dig. Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte, i en så kallad genomförandeplan. Genomförandeplanen visar hur du vill att din vardag ska se ut inklusive olika aktiviteter. Vi arbetar individanpassat och lyssnar på dina önskemål.

Utemiljö

Hultgårdsvägen ligger i samhället Misterhult och har vacker natur inpå knuten. Vi har en fin baksida där man kan sitta och njuta av sin kopp kaffe med fågelkvitter som bakgrundsljud. Det finns också cafébord på framsidan där man kan sitta tillsammans med nära och kära över exempelvis en fika.

Besöksadress och telefon

Hultgårdsvägen 7A Misterhult | 0491-88 000 | Visa på kartan