Pildalen

Boendet

Pildalen är ett demensboende som är beläget mitt i centrala Oskarshamn. Pildalen ligger på första våningen och har åtta lägenheter som är samlade runt ett kök och allrum som är gemensamt för alla boende. Det finns även en balkong att sitta och njuta av när sommaren är som skönast. Alla lägenheter har egen kokvrå och rymliga toaletter.

Måltider

Måltiderna är för många dagens höjdpunkter då man sitter ner och äter en god måltid tillsammans med andra. Vi arbetar mycket för att se till att maten är god, varierande och näringsrik – att måltidssituationen är en positiv upplevelse.

Utemiljö

Pildalen ligger i centrala Oskarshamn. Vi har nära till stadens torg, butiker, caféer och stadsparken i Oskarshamn. Den gemensamma innergården använder vi under sommaren och har exempelvis trevliga grillkvällar.

Aktiviteter

På Pildalen är promenader i den fina staden populära. Är det dåligt väder väljer vi kanske att baka något eller ha en dialog kring ett valt tema. Vi tycker även om sång och musik. Vi skriver alltid ner vad just du vill och inte vill, i en så kallad genomförandeplan. Denna ska visa hur du vill att din vardag ser ut inklusive olika aktiviteter. Vi jobbar individanpassat och lyssnar på dina önskemål.

Besöksadress och telefon

Postmästaregatan 20 | 0491-88 911 | Visa på kartan

Kontakta oss
Enhetschef Pildalen, Pilgränden
Hanna Kristelius
Tfn: 0491-880 00
Patientansvarig Sjuksköterska
Pildalen
Tfn: 0491-880 00