Insjöbad

Bockara
Backaras badplats är en gräs- och sandstrand med brygga, här finns också en familjegunga. Badplatsen sköts i samarbete med Bockara Aktivitets- och Samhällsförening.

Björnhult
Badplatsen ligger i närheten av den klassiska festplatsen. Björnhults badplats har en sandstrand med brygga. Sköts i samarbete med Björnhults IF.

Bråbo
Gräs- och sandstrand med brygga finns i Bråbo, dessutom grillplats, rutschkana och omklädningshytt. Sköts i samarbete med markägarna.

Forshult
Vid Forshults badplats hittar du sandstrand med brygga, grillplats och en gungställning.

Fårbo
En sandstrand med brygga, grillplats, gungställning och hopptorn finns vid Fårbosjön. Sköts i samarbete med Fårbo FF. Hopptornet är avstängt tills vidare p.g.a. låg vattennivå.

Götemaren
Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.

Ishult
Ishults badplats har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med IK Tuna Södra.

Mörtfors
Badplatsen ligger precis i kanten av samhället. Här finns gräs- och sandstrand, grillplats, rutschkana och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Mörtfors samhällsförening.

Råsvik
Badplatsen hittar du ett par kilometer söder om Kristdala. Råsvik har stora gräsytor och sandstrand, brygga, grillplats och omklädningsrum. Handikappanpassades 2017. Sköts i samarbete med Kristdala samhällsförening.
Hopptorn och svikt är tillfälligt borttagna efter besiktning av stenkista och plattform. Förstärkning av stenkista, ny plattform och montage av nytt hopptorn samt svikt genomförs hösten 2018

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Vaktmästeri fritid
Tfn: 0491-881 95

Vardagar kl. 07.00-23.30
Lördag och söndag kl. 07.00-20.00