Insjöbad

Bockara
Backaras badplats är en gräs- och sandstrand med brygga, här finns också en familjegunga. Badplatsen sköts i samarbete med Bockara Aktivitets- och Samhällsförening.

Björnhult
Badplatsen ligger i närheten av den klassiska festplatsen. Björnhults badplats har en sandstrand med brygga. Sköts i samarbete med Björnhults IF.

Bråbo
Gräs- och sandstrand med brygga finns i Bråbo, dessutom grillplats, rutschkana och omklädningshytt. Sköts i samarbete med markägarna.

Forshult
Vid Forshults badplats hittar du sandstrand med brygga, grillplats och en gungställning.

Fårbo
En sandstrand med brygga, grillplats, gungställning och hopptorn finns vid Fårbosjön. Sköts i samarbete med Fårbo FF.

Götemaren
Badplatsen ligger strax utanför Misterhult. Badplatsen har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats, familjegunga, hopptorn på flotte och omklädningshytt. Sköts i samarbete med Misterhults samhällsförening.

Ishult
Ishults badplats har gräs- och sandstrand med brygga, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med IK Tuna Södra.

Mörtfors
Badplatsen ligger precis i kanten av samhället. Här finns gräs- och sandstrand, grillplats, rutschkana och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Mörtfors samhällsförening.

Råsvik
Badplatsen hittar du ett par kilometer söder om Kristdala. Råsvik har stora gräsytor och sandstrand, brygga med hopptorn, grillplats och omklädningsrum. Sköts i samarbete med Kristdala samhällsförening.
Under 2017 genomgår Råsviks badplats en handikappsanpassning.

Kontakta oss

Fritidskontoret
Tfn: 0491-882 01
Besöksadress:
Döderhultsvägen 5
572 31 Oskarshamn

Måndag-torsdag kl. 09.00-16.00
Fredag kl. 09.00-15.00

Vaktmästeri fritid
Tfn: 0491-881 95

Vardagar kl. 07.00-23.30
Lördag och söndag kl. 07.00-20.00