För medarbetare

Fjärrhjälp

Nedanstående länk ska användas när du har kontakt med IT-support och ska göra din dator tillgänglig för fjärrhjälp. Klicka på nedanstående länk till TeamViewer och välj sedan Kör.

TeamViewer 

Medvind

System för arbetstidsschema och tidrapportering, som frånvaro, ledighet eller övertid. Klicka på nedanstående länk för att logga in i Medvind.

Medvind

Besched

Webbversion av vår schema och bemanningssystem. Klicka på nedanstående länk för att logga in i Besched.

Besched login

Kompassen

För att logga in dig mot Oskarshamns kommuns nya intranät Kompassen klicka på nedanstående länk.

Kompassen login

Outlook E-postsystem

E-postsystem för anställda på Oskarshamns kommun. Klicka på nedanstående länk för att logga in i Outlook. För att logga in skriv in oskarshamn\ditt användarnamn och lösenord. Det går även bra att skriva din fullständiga mailadress.

Outlook login

IST Administration "Nya Extens"

Oskarshamns kommuns administrativa verktyg för personal inom förskola och fritidshem. Klicka på nedanstående länk för att logga in i IST Administration.

IST Administration login                             

Dexter

Oskarshamns kommuns internetlösning för administration till pedagoger.

Dexter login

Tillbudsrapportering för personal och besökare

Genom att klicka på nedanstående länk öppnas en webbformulär för att rapportera eventuella tillbud. OBS! Tillbud, Olycka och riskobservation för barn och elev görs via Draftit, se intranätet.

Tillbudsrapportering

Rapportering av olycksfall och arbetsskada

Genom att klicka på nedanstående länk öppnas en webbformulär  för att rapportera en arbetsplatsolycka, olycka till/från jobbet eller arbetsskada.

Rapportering av olycksfall